Contact

Ontvang onze digitale nieuwsbrief

En blijf automatisch op de hoogte van al het nieuws in marketingland.

Menu
Contact
act-sample-bg11.jpg

Samen brengen we
de digitale markt
in balans 

Een ongelijk speelveld
in de digitale markt

wanneer niet elke organisatie kan meedoen.  

De digitale economie is uitgegroeid van voorzichtig experiment tot een serieuze industrie waar elke organisatie mee te maken heeft. Echter kan niet elke organisatie de ideale positie in de markt bereiken om haar aanbod in evenwicht te brengen met de vragende kant. Dit kan een vraag naar een product of dienst zijn, maar ook een vraag om hulp.

Wanneer organisaties niet zichtbaar zijn in de markt en geen toegang hebben tot de technieken en kennis om de dialoog met hun doelgroep te starten, is er nog een lange weg te gaan tot de digitale markt haar ideale wisselwerking heeft gevonden. En dat is niet alleen een gemiste kans voor de organisatie, maar ook voor haar doelgroep.

carlos-muza-84523-unsplash

Samen creëren we evenwicht

Door jouw organisatie de juiste instrumenten te geven.

XYMS wil organisaties helpen vindbaar te worden op de digitale markt en het mogelijk te maken de dialoog met hun doelgroep te starten. Dit kan alleen met de mogelijkheid en toegang tot techniek en kennis.

Met het door XY Marketing Solutions ontwikkelde MarketingAlgoritme® geloven we iedere marketinguitdaging (zowel strategisch, tactisch en operationeel) te kunnen overwinnen. Op basis van dit model helpen wij organisaties bij het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van hoogwaardige marketingplannen. Hoewel het de indruk wekt alleen om marketing te gaan, is het doel van deze inspanningen om de positie in de markt op lange termijn te versterken. 

Organisaties die het MarketingAlgoritme® inzetten, merken de impact op ieder bedrijfsproces. Daarom ondersteunen wij hen als adviseurs, architecten en procesbegeleiders om ze voor te bereiden, te trainen en te ontlasten.

Daarom stellen wij bij de eerste kennismaking de volgende vragen:

1. Ben je bereid te investeren in het beste wat de digitale markt te bieden heeft?

2. Heeft jouw bedrijf de capaciteit om te groeien?

Is het antwoord op beide vragen positief, vraag dan een afspraak aan om te kijken of er ook een goede samenwerking kan ontstaan.

Call to Action

Onze samenwerkingsregels

Oftewel: onze kernwaarden.

1

Open en eerlijk

We doen wat we zeggen en we houden ons aan afspraken. Gaat iets niet naar verwachting, dan communiceren we dat. Zo houden we de relatie met onze klanten naar wens.

2

Logicagedreven

We werken met data en zo min mogelijk met buikgevoel. Oplossingen moeten niet onnodig ingewikkeld zijn, maar we zullen altijd tot de bodem gaan om iets uit te zoeken.
Dat zorgt voor betere beslissingen en adviezen.

3

Ambitieus

We hebben niets aan doelen die geen betere resultaten opleveren dan de huidige situatie. Zijn er geen gewenste resultaten, dan leren we daarvan en gaan we door totdat we de best passende werkwijze vinden.