Contact

Ontvang onze digitale nieuwsbrief

En blijf automatisch op de hoogte van al het nieuws in marketingland.

Menu
Contact
Over XYMS

Vind en behoud de juiste plek op de nieuwe digitale markt

Het woord ‘marketing’ is helaas verpest en zeker gecombineerd met ‘digitaal’ of ‘online’ denkt menigeen vooral aan banners, zoekmachine-advertenties en creatieve social posts om de verkoop te stimuleren. En hoewel zelfs veel marketeers hier de meeste aandacht aan besteden bestaat het marketingvak uit zoveel meer dan dat. Want die flitsende banner, pakkende tekst en zelfs die 1000 likes op Facebook hebben echt alleen maar nut als ze een waardevolle bijdrage leveren aan de uiteindelijke missie van de organisatie die ze verspreidt. Helaas is dat voor veel organisaties aanzienlijk moeilijker dan het in eerste instantie lijkt. Het is onze missie organisaties te begeleiden bij de uitdagingen die digitalisering met zich meebrengt bij het vinden en behouden van de juiste plek op de nieuwe digitale markt.

Doordacht
XY Marketing Solutions geeft adviezen, voert analyses uit, begeleidt werksessies, bedenkt strategieën, bouwt meetinstallaties, traint marketeers en levert ondersteuning bij de uitvoering van marketingcampagnes. Voor al deze diensten geldt dat we een helder doel voor ogen houden en daarom onze klanten door en door willen kennen. ‘Snel even iets online’ kunnen we dus niet leveren, wel een goed doordachte strategie die past bij het bedrijf en kansen benut en bedreigingen pareert.

Samen
Dit betekent overigens niet dat alles lang duurt. Ons product De MarketingMarathon illustreert onze werkwijze en laat tegelijkertijd zien dat we in staat zijn in zeer korte tijd het hele marketingproces te doorlopen van onderzoek, strategie en datacollectie tot aan een draaiende marketingcampagne, zonder stappen over te slaan. En dit doen we in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, zodat we niet de expert op afstand zijn, maar de coach als onderdeel van het team.

Verantwoord
De omgeving waarin we ons werk uitvoeren is een snel en sterk veranderende wereld waarin digitalisering en globalisering impact hebben op elke markt. Om in die wereld houvast te hebben over hoe we ons werk doen hebben we Het Manifest voor Verantwoord Digitaal Leiderschap opgesteld. Hierin beschrijven we een set leefregels waarin wij ons beloven te houden. Zo houden we onszelf scherp en weten onze klanten waar ze aan toe zijn.

Wil je meer weten? Maak een keuze uit een van de onderstaande onderwerpen of neem contact met ons op.

Neem contact op

Ontdek onze

Diensten →

Verken de

Methoden

Lees ons

Manifest