Contact

Ontvang onze digitale nieuwsbrief

En blijf automatisch op de hoogte van al het nieuws in marketingland.

Menu
Contact
top view,  group of students together  at school table working homework and have fun

Klantcases

Elke klant heeft zijn eigen uitdagingen, maar met het MarketingAlgoritme® ontstaat er een duidelijk, op data gebaseerd verhaal met een effectieve oplossing.

rla case-1

Richèl Lubbers Architecten

Richèl schakelde XYMS in om samen een concreet marketingplan op te stellen en het vervolgens tot uitvoering te brengen. Hier hadden we precies vier dagen voor nodig...

Lees hier het verhaal →
mike-kenneally-tNALoIZhqVM-unsplash (1)

The Coffee Factory

Toen we stap 1 van het MarketingAlgoritme aan Ron en Sara presenteerden, was Ron verbaasd over onze doelstelling: de omzet verdubbelen. Hoe we dat hebben gedaan?

Lees hier het verhaal →
stefan-widua-vdds_nsH-FE-unsplash

Caravan Centrum Meerkerk 

Caravan Centrum Meerkerk heeft een enorme stijging in de verkoop van caravans gezien, er worden veel meer onderhoudsafspraken geboekt en ook de omzet is flink gestegen.

Lees hier het verhaal →
fwd-logistics

FWD Logistics

FWD Logistics huurde XYMS in om de organisatie schaalbaar te maken. De digitale infrastructuur was onderontwikkeld en leadgeneratie was sterk afhankelijk van mond-tot-mondreclame.

Lees hier het verhaal →
musea zutphen

Musea Zutphen

Culturele instellingen zoals musea zijn vaak afhankelijk van subsidies en giften, maar wat als je die inkomsten niet meer krijgt? Dan moet je als culturele instelling commercieel gaan handelen. XYMS schreef een strategisch marketingplan voor Musea Zutphen om deze uitdaging aan te gaan.

Lees hier het verhaal →
case lbc

LoopbaanCentraal

XYMS is door James Loopbaan ingehuurd om te helpen bij het creëren van een nieuwe markt voor zelfstandige loopbaanontwikkeling via een e-learningplatform: LoopbaanCentraal. Lees hier hoe we naamsbekendheid en conversies hebben gerealiseerd.

Lees hier het verhaal →
excentr

Excentr

De methode van innovatief reinigingsmachinebedrijf Excentr is werkelijk uniek, maar hoe bereik je de wereld met je verhaal? XYMS beantwoordde deze vraag met een marketingplan, nieuw crm-systeem en het MarketingAlgoritme.

Lees het verhaal →
gvk

Gresnigt & Van Kippersluis

Hoe kun je er bij een lange lead-to-customer-time voor zorgen dat je attributie duidelijk is, en dat je de verkoopkansen kunt sturen? XYMS ondersteunt GVK hierin regelmatig en effectief.

Lees het verhaal→

Wie weet staat hier binnenkort jouw succesverhaal.

Dat wil ik ook!