Contact

Ontvang onze digitale nieuwsbrief

En blijf automatisch op de hoogte van al het nieuws in marketingland.

Menu
Contact

Meet the team

Een gezicht bij de naam is wel zo prettig.

xyms-digitale-marketeers-youri-en-joost
xy-marketing-solutions-branding-kaizen
xy-marketing-solutions-banner-kantoor-locatie
xy-marketing-solutions-marketeers-vergaderen
xy-marketing-solutions-apple-macbook

Wat verbindt ons?

Uiteraard een grote passie voor marketing, anders bestond XYMS natuurlijk niet. Op de werkvloer zijn we zo eerlijk mogelijk naar elkaar, zodat we van elkaar kunnen leren. Daarnaast geven we ook graag aandacht aan gezelligheid: hoe houd je het anders leuk als je 40 uur met elkaar opgescheept zit?

Een van de belangrijkste bijkomstigheden van het werken in een team is dat je elkaar kunt inspireren om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren. En dat doen we met veel plezier: we helpen jullie immers om dromen waar te maken!

Xander
Xander Graaf
Managing Partner

De 'x' van XY is de ambitieuze en veelzijdige Xander.
Als operationeel directeur en technisch consultant bedenkt hij als de wiedeweerga realistische oplossingen bij uitdagingen. Geen idee of je bepaalde dingen wel kunt meten, of wat vage data betekenen in je Analytics-overzicht? Xander zoekt het voor je uit.

Yoram-1
Yoram Roemersma
Partner

Niet alleen is hij een van de oprichters en een held in marketing en business, hij is ook de strateeg en kritische vragensteller achter XYMS. Hij ziet precies wat jouw organisatie nodig heeft en helpt je antwoord te kunnen geven op de cruciale Waarom-vragen.

Jasper-1
Jasper van der Hulst
Head of Marketing

Vanaf het moment dat internet het licht zag, was Jasper bezig om uit te vogelen hoe je er optimaal gebruik van kunt maken voor je business. Met een achtergrond in communicatie en jarenlange ervaring in online marketing, bewaakt Jasper de kwaliteit van ons werk en weet hij ieder teamlid te inspireren om zijn of haar marketinginspanningen tot een hoger niveau te tillen.

Youri-1
Youri van Zwieten
Digital marketeer

Enthousiast, meedenkend en professioneel. Youri heeft een passie voor sales en vindt het leuk om veel contact te hebben en te maken met nieuwe klanten. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring in Google Ads en Google Analytics en weet hij altijd het onderste uit de 'data-kan' te halen.

Dennis-1
Dennis Morsink
Digital marketeer

Heb je creatieve ideeën nodig, een mooie banner, wil je goedlopende social mediacampagnes opzetten of zorgen dat je customer journey eindelijk eens gestroomlijnd loopt? Vraag om Dennis. Door zijn ervaring als online marketeer bij een startup weet hij precies op welke manieren je jouw bedrijf snel kunt laten groeien door middel van een goede contentstrategie. 

Fransis-1
Fransis Uittenhout
Digital marketeer

Fransis is leergierig, stelt kritische vragen en staat altijd op scherp. Heb je een mooi Google Data Studio-rapport ontvangen? Fransis' werk. Daarnaast is ze ook nog eens gespecialiseerd in het verbeteren van websites, Google Analytics en Google Ads. Fransis is niet voor niets ook nog eens onze officemanager: als er iets algemeens geregeld moet worden, kun je op Fransis bouwen.

We doen alleen aan open sollicitaties.

Kennismakingsgesprek aanvragen