Contact

Ontvang onze digitale nieuwsbrief

En blijf automatisch op de hoogte van al het nieuws in marketingland.

Menu
Contact

Het MarketingAlgoritme® - Stap 4 : Execute

Stap 4: Execute

In Regel 1 hebben we marketingdoelen opgedeeld in subdoelen. Hieraan zijn indicatoren gekoppeld die ons constant vertellen hoe ver we met de realisatie van elk doel zijn. Door deze indicatoren weten we altijd precies waar de energie op gefocust moet worden.

Als bijvoorbeeld subdoel XYZ achterloopt op de verwachting, gaan we actie ondernemen om subdoel XYZ een boost te geven.

Aan het begin van iedere maand bekijken we de resultaten van de maand ervoor en verzamelen zo een lijst met subdoelen die onze aandacht vereisen. Per aandachtspunt maken we een overzicht met wie verantwoordelijk is voor welke activiteiten en wanneer deze zijn afgerond.

De activiteiten kunnen bijvoorbeeld het opzetten, aanpassen en optimaliseren van digitale advertentiecampagnes, e-mailcampagnes, social mediacampagnes, conversiecampagnes zijn of het verbeteren van de vindbaarheid van de website (SEO).

De werkzaamheden die uit stap 4 voortvloeien, kunnen zowel door jouw eigen organisatie als door ons worden uitgevoerd. Wanneer je ervoor kiest om de werkzaamheden aan ons over te dragen, heb je een compleet team online marketingspecialisten tot jouw beschikking. Het grote voordeel hiervan is dat je vanaf dag één aan de gang kunt.

Contact opnemen over Stap 4: Execute

 

Ze denken nooit: het kan niet. Ze hebben de wil om het beter te doen. Ze zijn altijd positief en denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Ivette, 
ex-marketingmanager CNV Je Achterban

In het kort:

glenn-carstens-peters-190592-unsplash

  • Data-driven acties uitvoeren 

  • Begeleiding of uitvoering door online marketingexperts